Qui som?

A l’any 2004 Eva Labarta i Ferrer, viatgera africana, decideix fer una parada a la regió de Katana. Així comenta una col•laboració personal amb l’orfenat que les “Filles de Marie”, congregació religiosa autòctona, que té a la zona. Mica en mica aquests vincles es van enfortint amb les aportacions que altres persones i entitats, que de forma desinteressada van fent un projecte de recolzament a nens orfes de la regió.
Avui en dia, aquesta col•laboració es canalitza per mitjà de dues entitats: l’Associació Marc Palmés-Nens de Katana i Musutruk Elkartea. La primera es constitueix l’any 2005 Barcelona i afirma el seu àmbit en el territori català. Com a conseqüència d’altres col•laboracions personals, l’any 2010 es constitueix a Navarra-Nafarroa l’associació Musutruk Elkartea, que té com a objectiu reforçar i enfortir els projectes que ja estan en funcionament.
Ambdues associacions estan inscrites en els registres de les seves comunitats autònomes, i tenen com a prioritat la col•laboració amb el poble de Katana i la realització de les accions necessàries per recolzar el desenvolupament de la zona, amb especial atenció als infants.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *