Travel Talks Congo Solidari amb Eva Labarta

Travel Talks Congo Solidari amb Eva Labarta

Eva Labarta participarà al Travel Talks que organitza  #XperienceBarcelona a La Casa dels Nous Viatgers a Barcelona.

   15 de març a les 19h a Avd. Diagonal, 502 de Barcelona

                                   + Informació

Els conflictes i la pobresa afecten especialment a les persones més fràgils: els nens. A països especialment desolats per aquestes difícils situacions tota ajuda és ben rebuda per pal·liar qualsevol d’aquests problemes.

Ja fa uns anys que el turisme sol·lidari agafa cada vegada més força i són més les persones que aprofiten les seves vacances per col·laborar en projectes humanitaris o participar en voluntariats internacionals. Viatjar i conèixer la realitat de les zones visitades i fer turisme sostenible, al mateix temps que ajudes és possible.

Travel Talks Congo Solidari amb Eva Labarta

Viatge al Congo sol·lidari

La Casa dels Nous Viatgers a Barcelona organitza un viatge al Congo Sol·lidari de l’Associació Marc Palmes – Nens de katana. Un viatge on es realitza una ajuda directa en la zona (sense intermediaris), es conviu amb la comunitat i amb les nenes i nens del Congo, amb la comunitat de pigmeus Baku, activitat de trekking per veure goril·les i al centre de recuperació de primats… Unes experiències úniques i enriquidores per ambdues parts.

Per aquest motiu, el dimecres 15 de març parlarà al Travel Talks que organitza  #XperienceBarcelona a La Casa dels Nous Viatgers a Barcelona. Eva Labarta, és advocada i presidenta de l’associació. Apassionada del continent africà i impulsora de la ONG per ajudar a nens i nenes en la seva educació i protecció enfront dels abusos de la guerra. Especialment en la regió de katana després de més de 20 anys de guerra civil, genocidis, violència i conflictes.

Travel Talks Congo Solidari amb Eva Labarta

Des de fa 12 anys, l‘Associació Marc Palmes-Nens de katana, amb fins humanitaris, sense ànim de lucre, sense inspiració política, ideològica o religiosa, crea diverses iniciatives de cooperació en la regió de katana, a la República Democràtica del Congo, a benefici dels nens de la zona, assumint amb les aportacions desinteressades dels seus socis i col·laboradors les necessitats d’alimentació, vestit, educació i assistència sanitària dels menors residents a l’aldea en la mesura de les nostres possibilitats.

La finalitat és donar resposta a les situacions de marginació i/o desprotecció general que pateixen els menors orfes o pertanyents a famílies desfavorides amb risc d’exclusió social o marginació. Garantint en la mesura del possible les seves necessitats alimentàries més bàsiques, la seva assistència a centres escolars, la sanitat i una formació integral de futur.

Si vols conèixer aquest projecte i tenir la possibilitat de poder participar en els projectes no et perdis aquesta interessant xerrada.

Pots consultar el programa del viatge en aquest enllaço:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *