Mercat Solidari de Sant Raimon de Penyafort al ICAB

 

MercatSolidariWeb2017

 

Un any mes, la nostra  Associació Marc Palmés-Nens de Katana, estará al Mercat Solidari del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona  

 

«Molta gent petita, en llocs petits, fent petites coses, poden canviar el mon» (proverbi africà)

 

Com cada any, el nostre col·legi ens ha ofert la possibilitat de participar en el Mercat Solidari que es celebra a la Setmana de Sant Raimon de Penyafort, una trobada ineludible on es fa palesa, una vegada mes, la gran solidaritat de l’Advocacia.

Durant el dia estarem a la nostra paradeta, on us explicarem amb molt de gust en que consisteix el projecte solidari que està realitzant l’Associació a la regió de Katana, vora del llac Kivu, a la República de Congo. Un projecte liderat per la nostra presidenta i fundadora, la Eva Labarta i Ferrer.

Son molts els companys i companyes que cada any ens venen a visitar i ens demostren la seva solidaritat comprant penjolls, arracades i altres complements que venem durant el dia .

Us esperem a tots, per canviar el mon

 

Dia :  dilluns 13 de febrer de 2017,

Hora : de 10 a 20 hores,

LLoc: c/ Mallorca, 283  (Palauet Cassades – xamfrà C. Mallorca amb Roger de Llúria) Pati de Columnes

 

20160814_114548foto2 mercat sol

Nens de KatanaCom en tota zona assolada per la pobresa i pels conflictes, la situació dels nens és extremadament difícil. Hi ha mola mortaldat infantil, els abandonaments i l’explotació. Per això la comunitat religiosa de les Filles de Marie té un orfenat, que està situat a Katana, a uns 70 kms. De Bukavu (capital de la provincia de Kivi Sur) a la vora del riu Kivu, territori del Congo. Fou inaugurat el 1953, el 30 de maig, quan encara el Congo era una colònia belga, i fou gestionat en un començament per les Soeurs Planches Hi ha una mitjana de 55 nens en l’orfenat, on se’ls hi garanteix el vestit, l’alimentació, òbviament educació. I tant com es pugui asistencia sanitària. Les històries que porten els nens són molt diverses. Alguns foren trobats a la selva, altres abandonats, sense pares o bé acollits per les Germanes. Alguns nens varen ingressar en estat crític, altres desnodrits, malalties o malformacions diverses. I tots ells tenen dret a un FUTUR.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *